{Content.image.alt

Tapaturmaton toiminta on mahdollista - ohjeistuksesta ja valvonnasta henkilökohtaiseen vastuunottoon ja kaverista välittämiseen

ti 11.09.2018 10:30-11:30
ke 12.09.2018 10:30-11:30

Seminaaritila, Hyvinvointi kylä

Tässä seminaarissa kuulet, miten rakennat toimivan puuttumisen ja välittämisen toimintakulttuurin, jolla työturvallisuusajattelu muutetaan pysyvästi uudelle tasolle läpi koko organisaation. Ajattelu- ja toimintatapojen pitää muuttua siellä missä työkin tehdään. Sitä ei kuitenkaan kukaan voi tehdä yksin. Ohjeiden, määräysten ja pelisääntöjen lisäksi jokainen tarvitsee hyvät vuorovaikutus-, palaute- ja yhteistyötaidot. Seminaarissa saat myös käytännön esimerkkejä toteutetuista muutoksista.

Puhujat:

Markku Räisänen, Innotiimi-ICG
Markku Räisänen on johtamisen ja työturvallisuusajattelun kehittämisen sekä toimintakulttuurin muutosjohtamisen moniottelija usean vuosikymmenen käytännön linjajohtamiskokemuksella sekä yli vuosikymmenen liikkeenjohdon konsultoinnin näkemyksellä. Markussa yhdistyy mielenkiintoisella tavalla perinteinen insinööritiede, liikkeenjohdolliset opit ja ihmisten innostuksen, motivaation sekä sitoutumisen aikaansaamisen taito.

Anssi Juutilainen, Innotiimi-ICG
Anssi Juutilainen on kokenut muutosvalmentaja, jonka erityisosaamista ovat organisaatioiden toimintatapojen ja toimintakulttuurin muutoshankkeet sekä muutosten johtaminen. Valmentajana toimiessaan hän osaa erinomaisesti yhdistää pedagogisen koulutustaustan, huippu-urheilijana ja valmentajana keräämänsä opit tavoitteisiin suuntautuvasta tuloksellisesta tekemisestä sekä monipuolisen työyhteisöjen kehittämiskokemuksen. Hän toimii luontevasti niin johtoryhmien kuin asiantuntija- ja suorittajatiimienkin kanssa.

www.innotiimi-icg.fi