{Content.image.alt

Mobiilipeleistä uusia tulokulmia ja vaikuttavuutta turvallisuuskasvatukseen? Pelastusopistolla syksyllä startanneen tutkimus- ja kehittämishankkeen esittelyä

to 13.09.2018 14:00-14:30

Ohjelmalava, E-halli

Projektipäällikkö, tutkija Aino Harinen esittelee 1.9.2018 Pelastusopistolla alkaneen, Palosuojelurahaston rahoittaman ja yhteistyössä laajan verkoston kanssa toteutettavan koulutus- ja kehittämishankkeen lähtökohtia, tavoitteita, menetelmiä ja toivottuja tuloksia. Hankkeen tarkoituksena on tuottaa kakkosluokkalaisille ja heidän opettajilleen toteutettavan haastattelu- ja kyselytutkimuksen avulla tietoa mobiilipelien soveltuvuudesta turvallisuusviestintään sekä kehittää tämän tiedon perusteella ja palvelumuotoilun menetelmin yhdessä kohderyhmän kanssa demoversiota mobiilipelistä, jota voidaan mahdollisesti jatkossa hyödyntää lasten turvallisuustietoisuuden lisäämisessä. Lisäksi hankkeen tavoitteena on tuoda uusia avauksia pelastustoimen turvallisuusviestinnän vaikuttavuuden mittaamiseen ja arviointiin.

Puhuja: tutkija Aino Harinen, Pelastusopisto, Kohti tuloksellisempaa turvallisuusviestintää hanke (1.9.2018 – 31.12.2019)