Pohjoismaiden suurin
turvallisuusalan
ammattilaistapahtuma

11.–13.9.2018
Tampereen Messu- ja Urheilukeskus
#TurvallisuusTampereella2018

Henkilönsuojaimet, työhyvinvointi, palo- ja pelastustoimi sekä työturvallisuus

Ensi vuoden syyskuussa Tampereella nähdään ennen näkemättömän laaja turvallisuusalan ammattilaisille suunnattu tapahtuma, kun samaan aikaan järjestetään EuroSafety-messut, Työhyvinvointi-messut, Turvallisuus-messut ja Työterveyspäivät.

Varaa osasto ›Reserve stand ›
Samaan aikaan

Mukana nyt myös palo- ja pelastustoimi

Turvallisuusala kokoontuu Tampereella entistä laajemmin, kun palo- ja pelastustoimi on jälleen mukana kansainvälisessä tapahtumakokonaisuudessa. EuroSafety- ja Turvallisuus-messujen sisällöt täydentävät toisiaan, niin että ammattilaiset voivat tutustua alan tuotteisiin ja palveluihin entistä monipuolisemmin.

Tyytyväiset näytteilleasettajat

Viimeksi syksyllä 2016 tapahtumakokonaisuussa olivat mukana EuroSafety, Työhyvinvointi, Työterveyspäivät ja Logistiikka. Tapahtumassa vieraili kolmen päivän aikana 8 636 messuvierasta. Näytteilleasettajia oli yhteensä 257 kpl ja näyttelyn koko oli yhteensä 7 250 m². Kävijätyytyväisyys oli 94 % ja näytteilleasettajilla 96 %.

Turvallisuus

Turvallisuus-messuilla on esillä laajasti palo- ja pelastustoimeen suunnattua sisältöä, kuten ensihoito- ja sairaankuljetuskalustoa, palo- ja pelastuskalustoa sekä näihin keskeisesti liittyviä muita tuotteita ja palveluita.

Työterveyspäivät

Työterveyspäivät on suunnattu johtamisen, työterveyshuollon, työsuojelu- ja työturvallisuusalan sekä henkilöstön kehittämisen ammattilaisille. Tapahtuman ydinsisältöä ovat asiantuntijaseminaarit, jotka tarjoavat ajankohtaista tutkimukseen perustuvaa tietoa.

EuroSafety

EuroSafety-messut on yrityksen työsuojelupäällikölle ja työturvallisuudesta vastaavalle täydellinen tilaisuus nähdä ja testata erilaiset henkilönsuojaimet, kuten kypärät, hengityksen- ja kuulonsuojaimet, turvajalkineet, liukuesteet, putoamissuojaimet ja kelluntavarusteet.

Työhyvinvointi

Työhyvinvointi-messut keskittyvät työpaikan hyvinvoinnin merkitykseen yrityksen kilpailukyvyn, maineen, tuottavuuden ja kannattavuuden sekä yksilön näkökulmista. Työyhteisöjen ilmapiiri ja vuorovaikutus, työstressi, päihdeongelmat sekä työn kuormittavuus ovat tapahtuman teemoja.
Näytteilleasettajana MM.

Julkaisemme näytteilleasettajat lähempänä messuja.
Kaikki näytteilleasettajat ›

Yhteistyössä:

SPLY – Suomen Palokalustoliikkeiden Yhdistys ry

Palo- ja pelastusalalla toimivien yritysten palokaluston valmistajien ja maahantuojien sekä valtakunnallisesti alan kauppaa käyvien yhdistys. Yhdistyksen tarkoituksena on muun muassa edistää ajanmukaisen palokaluston valmistusta ja kauppaa, huolehtia jäsenten yhteisistä eduista ja ylläpitää yhteistyötä kotimaisten ja ulkomaisten viranomaisten ja järjestöjen kanssa. Yhdistys on mukana standardisoinnin kehittämisessä ja seuraa alan yleistä kehitystä.

STYL – Suomen Työsuojelualan Yritysten Liitto ry

STYL on vuonna 1973 perustettu yhdistys, jonka jäseninä ovat kaikki työsuojelualan merkittävimmät yritykset. Yhdistyksen tärkeimpiä tehtäviä on yli 40 vuoden ajan ollut kouluttaa jäsenistöään ja vaikuttaa työsuojelualan yleiseen kehitykseen yhdessä viranomaisten kanssa. STYLin jäsenyritysten tarjonta koostuu henkilönsuojaimista, teknisistä laitteista ja työsuojelukoulutuksesta. Lähes kaikki työturvallisuuden parantamiseen tarvittavat tuotteet ja palvelut ovat saatavissa STYLiin kuuluvilta yrityksiltä.

#TurvallisuusTampere2018